T. 026 - 844 57 53
Scholen

Workshops

Foto-stripverhaal maken
3 workshops in 1! Dit is een bezigheid voor een hele dag! In de ochtend krijgen jullie een uitleg en gaan jullie in groepjes werken aan een verhaaltje met hulp van een scenarioschrijver. Daarna wordt de groep in 2 groepen verdeeld en krijgen jullie een workshop gezichtsuitdrukkingen/ spel voor fotocamera en een workshop foto's schieten.

het laatste uur van de ochtend gaan we op pad; de aparte groepjes van ca. 6 kinderen gaan elk hun eigen foto-strip maken in en om de school (of in het bos of centrum mits ouder-begeleiding aanwezig). Ze gaan naar de door hun bedachte plekken om daar de foto's te schieten (met een digitale foto-camera van ons). In de middag krijgt elk groepje een laptop met photoshop en krijgen ze een toelichting op het digi-bord van onze vormgever over hoe je van je foto's een strip maakt.

Lengte van deze workshop

Omdat het een 3-in-1 workshop is duurt deze een hele dag (en is daarmee dus niet op woensdag af te nemen, bij scholen die woensdagmiddag vrij zijn.

Prijzen

Vanwege alles wat meegebracht wordt (2 docenten, een laptop, met Photoshop, digitale cameras en vele thema- verkleedspullen) kost de workshop EUR 300,00 tot maximaal 24 leerlingen. Extra leerlingen kosten EUR 12,50 per leerling. DUS: bij groepen vanaf 24 leerlingen kost het EUR 12,50 p. ll.