T. 026 - 844 57 53
Scholen

Geluid en licht

Leuke voorstelling, maar kun jij ze verstaan??
Alle scholen die jaarlijks grote uitvoeringen houden (eindmusical groep 8, kerstspel, grote schoolvoorstellingen) kennen wel de reacties van de ouders en leerkrachten "Het zag er leuk uit, maar erg jammer dat ik niet goed kon horen wat er gezegd wordt!". Stichting Joy-Acts Producties heeft voor scholen in deze regio een UNIEKE oplossing; professionele headsets/ druppelmicrofoons uit de professionele theaterwereld voor een fractie van de prijs!

Van een paar koormicrofoons voor het podium en enkele headsets voor de hoofdrolspelers, tot elk kind individueel versterkt met headset. Tevens levert de Stichting er tegen een kleine vergoeding een zeer ervaren theatertechnicus bij die alles goed verstaanbaar maakt. Omdat Stichting Joy-Acts Theater Producties zelf ook veel voorstellingen maakt, heeft zij ook de beschikking over alles wat een school op het gebied van theaterlicht zou willen. Evenals projectie, beamers, schermen etc.

Kortom voor weinig geld kunnen scholen nu geluid en overige theaterfaciliteiten aanvragen. Een voorwaarde is dat de technicus ondersteuning krijgt van 2 mensen vanuit school concierge, ouders, leerkrachten, oudere geschikte leerlingen etc).