Verenigingen
Professionele headsets hoeven niet veel te kosten!
Elke vereniging die jaarlijks een of meer uitvoeringen geeft op de planken, heeft er behoefte aan dat hun voorstelling goed overkomt. Dus goede verstaanbaarheid van de spelers, zangers, of muzikanten. Hiervoor is AMPER BUDGET maar er zijn wel veel wensen.

Stichting Joy-Acts Theater Producties biedt DE OPLOSSING!! In de afgelopen 14 jaar theater maken en audiovisueel ondersteunen bij diverse instellingen, heeft de Stichting sterk in theater-apparatuur geinvesteerd. Onze stichtingsdoelstelling in onze Statuten verplicht ons om deze middelen te gebruiken om tegen zo laag mogelijke tarieven podiumkunst-gerelateerde verenigingen in Gelderland te ondersteunen (zeker wanneer ze met kinderen werken). Dat doen we dan ook al jaren met veel plezier!Zo zijn er zendersets met professionele theaterdruppel (headset) vanaf
EUR 25,00 complete licht-/ geluidsinstallaties vanaf EUR 100,00 en professionele beamer + scherm vanaf EUR 65,00. Maar we kunnen jullie ook helpen aan kostuums, decors (een deur in frame), podiumdelen enz.
Klik hiernaast op de mogelijkheden.


Inmiddels hebben al veel instellingen profijt gehad van onze ondersteuning. Zie hiernaast een klein deel uit ons portfolio.