Kinderen

Docenten

De vakdocenten van Stichting Joy-Acts Theater Producties
Voor de Stichting Joy-Acts Theater Producties werkt een aantal vakdocenten. Zij hebben allemaal ruime theaterervaring en een uitgebreide ervaring in lesgeven in podiumkunsten, aan basisschoolkinderen.
Elke vakdocent heeft zijn specialiteit; theatersportles (improvisatietheater), groep 8 musical-regie en docent drama-/ musical.


Freek - hoofddocent TheaterKids

Sinds 2000 is hij, als mede-oprichter van Stichting Joy-Acts Theater Producties, betrokken geweest bij alle grote en kleine producties van Joy-Acts. In de loop der jaren heeft hij zich op alle disciplines ingezet (schrijver, docent, regisseur, acteur, uitvoerend producent). Deze bagage en zijn ruime ervaring in kinderen begeleiden (ook door zijn opleiding), maakt hem daarom de ultieme vakdocent.

Sinds 2004 geeft hij dan ook drama-les, ondermeer als gastdocent van Kunstbedrijf Arnhem en in projecten op vele scholen in 4 gemeenten.

Sinds 2008 verzorgt hij drama-cursusgroepen (tussen de 7-12 jr)

Sinds 2010 is hij zich gaan toeleggen op musical, en geeft ook zangles (met piano). Tevens bedenkt / doceert hij choreografien bij de liedjes.


Kim de Ridder

Sinds 2005 docent musical en drama voor kinderen. Haar specialiteit is dans. Verder heeft zij als kindertherapeut ook kijk op het gedrag van kinderen in een theatergroep. Deze unieke combinatie maakt haar een aanwinst voor het docententeam, m.n. bij grote schoolprojecten.


Peter Derksen

Sinds 2006 actief in theaterlessen voor kinderen. Zijn specialiteiten liggen bij theatersport (improvisatietheater) een vak dat hij inmiddels al sinds 2000 uitoefent, en als trainer ook al vele malen heeft begeleid. Na vele projecten via Joy-Acts heeft Peter inmiddels al ruim 90 groepen les gegeven.


Stefanie Emons

Al vele jaren actief in de toneelwereld en de wereld van Theatersport. Ze regisseert al jaren op diverse scholen onder andere groep-8 musicals, ze heeft haar eigen lesgroepen theatersport en speelt zelf regelmatig mee bij de masterclass van de Theatersport groep uit Arnhem. Verder geeft diverse lessen en workshops via Joy-Acts


Veiligheid/ VOG-verklaring

In het huidig maatschappelijk klimaat is het voor de Stichting essentieel dat zij de docenten die worden ingezet voor haar lessen en cursussen, volledig kan vertrouwen. In dit geval zeker, nu het docenten betreft die met zeer jonge kinderen werken. De Stichting heeft daarom van elke docent een originele VOG-verklaring (beter bekend als "verklaring van goed gedrag"), die te allen tijde door belanghebbenden opvraagbaar is.